Update Rosse Waaierstaart

Michel Veldt  ·  1 oktober 2013  20:26, gewijzigd 1 oktober 2013  20:26

Het is misschien handig om nog even duidelijk te vermelden dat de soorten die in de tussenstand met groen worden gemarkeerd de soorten zijn waarmee op dit moment het voorspelspel gewonnen kan worden. Hoewel er een aantal zeer onwaarschijnlijke soorten tussen staan zijn er toch ook een aantal die zeker mogelijk zijn. Groet Michel

Folkert Jan Hoogstra  ·  1 oktober 2013  22:24

Zag in het stuk voorspellers dat met oosterse tortel Leo Heemskerk de eerste was met alle 5 goed met een lijst uit 1996. Daarin staat ook dat Gary bakker met zijn lijst uit 1998 alleen nog rosse waaierstaart moest. Gary heeft dus ook een lijstje compleet. Zijn er nog meer mensen die vroegere lijstjes compleet hebben?

Jan Hein van Steenis  ·  1 oktober 2013  23:38

Als ik het goed bekeken heb: nee. Alex Wieland is er dichtbij, met als laatste niet geziene soort Sierlijke Stern (dat is toch wel ½ waard). Verder staan de volgende mensen op vier: Remco Hofland (Bengaalse Stern (1996), Teus Luijendijk (Rotsmus), Theo Muusse (Pallas’ Rietgors), Peter van Schepen (Bruine Klauwier), Arnold Veen (Bergkalander), Peter de Vries (Vale Spotvogel - dubbele kansen, want gesplit!) en Rob Sponselee (Yellow Warbler) (1998). Excuses aan wie ik over het hoofd gezien heb!

Gebruikers van het forum gaan akkoord met de forumregels.

Feedback?